Object detail

Object detail
Property photo - Olivier van Noortlaan 108kamers, 3133 AT Vlaardingen Property photo - Olivier van Noortlaan 108kamers, 3133 AT Vlaardingen Property photo - Olivier van Noortlaan 108kamers, 3133 AT Vlaardingen
Property photo 1 - Olivier van Noortlaan 108kamers, 3133 AT Vlaardingen
Property photo 2 - Olivier van Noortlaan 108kamers, 3133 AT Vlaardingen
Property photo 3 - Olivier van Noortlaan 108kamers, 3133 AT Vlaardingen

Te huur: Olivier van Noortlaan 108kamers, 3133 AT Vlaardingen

€ 250,- /mnd
Type object Kantoor
Bruto vloeroppervlakte 17 m²
Perceeloppervlakte 1 m²

Algemeen

Diverse multifunctionele kantoorruimtes te huur in het representatieve Ondernemerscentrum Rijnmond met gemeenschappelijke receptie, lift en (gratis) parkeerplaatsen.
Ondernemerscentrum Rijnmond is gevestigd in een ruim pand met een representatieve ontvangstruimte, waarin uw bezoekers welkom worden geheten door het personeel achter de receptie. Met één telefoontje bent u van hun aankomst op de ho... Meer informatie
 • Kenmerken
  Type object Kantoor
  Bouwperiode 1960
  Status Beschikbaar
  Aangeboden sinds Dinsdag 29 januari 2013
  Alle kenmerken

Kaart

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05593
Vraagprijs € 250,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 29 januari 2013
Laatste wijziging Vrijdag 19 januari 2018
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1960
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1 m²
Bruto vloeroppervlakte 17 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 17 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 8

Omschrijving

Diverse multifunctionele kantoorruimtes te huur in het representatieve Ondernemerscentrum Rijnmond met gemeenschappelijke receptie, lift en (gratis) parkeerplaatsen.
Ondernemerscentrum Rijnmond is gevestigd in een ruim pand met een representatieve ontvangstruimte, waarin uw bezoekers welkom worden geheten door het personeel achter de receptie. Met één telefoontje bent u van hun aankomst op de hoogte en kunt u ze ontvangen in uw kantoor. Alle kantoorunits zijn standaard voorzien van vloerbedekking, afgewerkte plafonds met verlichting en verwarming. Afhankelijk van uw behoefte huurt u deze units op maat, waarbij u gebruik kunt maken van een pakket diensten en faciliteiten, dat u nauwkeurig kunt afstemmen op uw wensen. De professionele uitstraling van deze zakelijke huisvesting zal uw bedrijf zeker goed doen! Het kantoorgebouw is gunstig gelegen ten opzichte van openbaar vervoer (centraal station Vlaardingen) en uitvalswegen.

Indeling

Nog enkele multifunctionele kantoorkamers vanaf 17 m2 voor een huurprijs van € 250,- per maand excl. b.t.w. en excl. servicekosten. (Servicekosten € 37,50 per m2 per jaar)

Tevens te huur in hetzelfde gebouw:
-4e verdieping:
Grote multifunctionele bedrijfsruimte / kantoorruimte van circa 52,5 m2. De toiletten zijn recent gerenoveerd. Huurprijs € 650,- per maand excl. b.t.w. en excl. servicekosten. (Servicekosten € 37,50 per m2 per jaar).

5e verdieping:
- ca. 335m2 kantooruimte op de 5e verdieping. De verdieping kan geheel worden afgesloten en is voorzien van airco en eigen elektrameter.
Kosten elektra worden afgerekend met de servicekosten (servicekosten € 40,- per m2 per jaar).
Huurprijs € 36.000,- per jaar excl. b.t.w. en excl. servicekosten/elektra.

In de servicekosten is inbegrepen: elektraverbruik, stookkosten, schoonmaak algemene ruimten, glazenwassen buitenzijde, stoffering, dienstverlening waaronder postverwerking (porto wordt apart afgerekend), lift, toegang tot de parkeerplaats op een afgesloten terrein, het gebruik maken van de spreekkamer (boeking bij het secretariaat), ontvangst van bezoekers door de office-manager en eventuele doorverwijzing. Servicekosten worden geheven op basis van werkelijke kosten en worden jaarlijks naar rato verrekend op basis van het metrage van het gehuurde ten opzichte van het totaal oppervlak van het pand.

Bijzonderheden

Huurtermijn:
In overleg.

Gemelde huurprijs is excl. b.t.w. en excl. servicekosten

Huurindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Huurder dient aan verhuurder een bankgarantie te stellen ter grootte van 3 maanden huurpenningen inclusief de verschuldigde BTW.

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compen¬satie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Overeenkomst:
Als basis geldt het ROZ-contract kantoor- en overige bedrijfsruimte versie januari 2015 met bijbehorende algemene bepalingen.

Foto's

 • Neem contact met mij op

 • Plan een bezichtiging

 • Mail een bekende

Inloggen

Inloggen op mijn GW Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken