Object detail

Object detail
Property photo - James Wattweg 20, 3133 KK Vlaardingen Property photo - James Wattweg 20, 3133 KK Vlaardingen Property photo - James Wattweg 20, 3133 KK Vlaardingen Property photo - James Wattweg 20, 3133 KK Vlaardingen Property photo - James Wattweg 20, 3133 KK Vlaardingen Property photo - James Wattweg 20, 3133 KK Vlaardingen Property photo - James Wattweg 20, 3133 KK Vlaardingen Property photo - James Wattweg 20, 3133 KK Vlaardingen Property photo - James Wattweg 20, 3133 KK Vlaardingen Property photo - James Wattweg 20, 3133 KK Vlaardingen Property photo - James Wattweg 20, 3133 KK Vlaardingen Property photo - James Wattweg 20, 3133 KK Vlaardingen Property photo - James Wattweg 20, 3133 KK Vlaardingen Property photo - James Wattweg 20, 3133 KK Vlaardingen Property photo - James Wattweg 20, 3133 KK Vlaardingen Property photo - James Wattweg 20, 3133 KK Vlaardingen
Property photo 1 - James Wattweg 20, 3133 KK Vlaardingen
Property photo 2 - James Wattweg 20, 3133 KK Vlaardingen
Property photo 3 - James Wattweg 20, 3133 KK Vlaardingen
Property photo 4 - James Wattweg 20, 3133 KK Vlaardingen
Nieuw in verhuur

Te huur: James Wattweg 20, 3133 KK Vlaardingen

€ 3.875,- /mnd
Type object Kantoor
Perceeloppervlakte 450 m²

Algemeen

Op bedrijventerrein De Vergulde Hand in Vlaardingen komt per 1 september 2018 een representatieve kantoorlocatie, inclusief bedrijfsruimte beschikbaar. Het object is gelegen op een goede zichtlocatie aan de James Wattweg 20 en betreft ca. 345 m2 kantoorruimte, verdeeld over 3 verdiepingen en ca. 175 m2 bedrijfsruimte.
 • Kenmerken
  Type object Kantoor
  Status Beschikbaar
  Aangeboden sinds Woensdag 9 mei 2018
  Alle kenmerken

Kaart

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05953
Vraagprijs € 3.875,- per maand
Status Nieuw in verhuur
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 9 mei 2018
Laatste wijziging Woensdag 9 mei 2018
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 450 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 520 m²
Inhoud 1 m³
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Op bedrijventerrein De Vergulde Hand in Vlaardingen komt per 1 september 2018 een representatieve kantoorlocatie, inclusief bedrijfsruimte beschikbaar. Het object is gelegen op een goede zichtlocatie aan de James Wattweg 20 en betreft ca. 345 m2 kantoorruimte, verdeeld over 3 verdiepingen en ca. 175 m2 bedrijfsruimte.

Indeling

De kantoorruimte heeft een representatieve uitstraling en is gelegen aan de voorzijde van het object. De kantoorruimte is modern ingericht en onder meer voorzien van:
- Een ontvangstbalie;
- Airconditioning (per ruimte regelbaar);
- Verwarming d.m.v. radiatoren
- Alarminstallatie
- Ruimte kantine met keuken v.v. onder meer een vaatwasser en gasfornuis;
- Sanitaire ruimtes inclusief douche;
- Verlaagde plafonds met lichtarmaturen;

De bedrijfsruimte is toegankelijk via een aparte loopdeur en via het kantoorgebouw en is onder meer voorzien van:
- Handmatige overheaddeur (5m x 3,85m);
- Lichtstraten voor natuurlijk lichtinval;
- Tl-verlichting;
- Een maximale vrije hoogte van 4,35 meter;
- Gasgestookte heaters;
- Camera beveiliging en intercom;

Verder beschikt het object over 3 parkeerplaatsen op eigen terrein aan de voorzijde. Aan de openbare weg zijn ruim voldoende parkeergelegenheden.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein De Vergulde Hand in Vlaardingen. Via de Marathonweg en de Maassluisedijk is de rijksweg A20 binnen enkele autominuten te bereiken. Tevens is station Vlaardingen-West op loopafstand gelegen, alwaar binnenkort de metroverbinding Hoek van Holland-Rotterdam langs rijdt.

Recentelijk heeft de gemeente Vlaardingen in samenwerking met de provincie Zuid-Holland de openbare ruimte op het bedrijventerrein aanzienlijk verbeterd. Er is onder meer een dubbele rotonde inclusief spoorwegtunnel aangelegd en de hoofdstructuur van het bedrijventerrein is opnieuw ingericht.

Tot slot is een BIZ (Bedrijfsinvesteringszone) opgericht die onder meer heeft gezorgd voor camerabeveiliging op het bedrijventerrein.

KADASTER
Gemeente: Vlaardingen
Sectie: D
Nummer: 8136
Groot: 4 a. 50 ca.
Soort eigendom: Vol eigendom op eigen grond.

KOOPPRIJS
De koopprijs bedraagt € 486.000,- k.k. excl. BTW.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 3.875,- per jaar excl. BTW

Bijzonderheden

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor 5 + 5 jaar. Overige termijnen zijn in overleg met de eigenaar.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

VOORBEHOUD
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100),
gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLING
- Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

- Een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de transactieprijs, te voldoen binnen 4 weken na ondertekenen van de koopakte.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan “De Vergulde Hand Oost” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 4.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten toegestaan.

COURTAGE
Indien er een transactie tot stand wordt gebracht zult u GW-Batenburg Bedrijfshuisvesting hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door GW-Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

INLICHTINGEN
GW-Batenburg Bedrijfshuisvesting
4e Industriestraat 31-33, 3133 EK Vlaardingen

Telefoon 010 – 248 0220
Website www.gwmakelaars.nl / www.batenburg-bhv.nl
E-mail info@gwmakelaars.nl
 • Neem contact met mij op

 • Plan een bezichtiging

 • Mail een bekende

Inloggen

Inloggen op mijn GW Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken